Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit100g130kcal3g2g13g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g280g952kcal39.2g0g86.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)400g332kcal65.6g6.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2828kcal215.6g17.6g207.6g0g
Valittu annoskoko780g1414kcal107.8g8.8g103.8g0g
Annoskoko puolitettuna390g707kcal53.9g4.4g51.9g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231