Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Kirsikkatomaatti, 50g125g25kcal0.8g4.8g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g556kcal76g0g28g0g
Heinz ketsuppi18g18kcal0.2g4.3g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g100g27kcal1.3g4.8g0.2g0.7g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g1683kcal167.4g64.8g81.4g10g
Valittu annoskoko1107g841kcal83.7g32.4g40.7g5g
Annoskoko puolitettuna554g421kcal41.9g16.2g20.4g2.5g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696