BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)832g1581kcal124.8g6.7g116.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka83g68kcal2.8g15.8g0.8g0.8g
Soijakastike 58g35kcal3g5.5g0g0g
Hunaja 33g110kcal0.2g26.9g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3616kcal263.8g114.2g234.8g2.2g
Valittu annoskoko1020g1808kcal131.9g57.1g117.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna510g904kcal66g28.6g58.7g0.6g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811