BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)998g1897kcal149.8g8g139.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4339kcal316.6g137g282g2.6g
Valittu annoskoko1224g2169kcal158.3g68.5g141g1.3g
Annoskoko puolitettuna612g1085kcal79.2g34.3g70.5g0.7g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811