BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)1165g2213kcal174.7g9.3g163.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka117g96kcal4g22.1g1.2g1.2g
Soijakastike 82g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Hunaja 47g154kcal0.2g37.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5062kcal369.2g159.4g329g3.2g
Valittu annoskoko1428g2531kcal184.6g79.7g164.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna714g1266kcal92.3g39.9g82.3g0.8g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811