BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)1331g2529kcal199.7g10.6g186.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka133g109kcal4.5g25.3g1.3g1.3g
Soijakastike 93g56kcal4.8g8.9g0.1g0g
Hunaja 53g176kcal0.3g43g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g5785kcal422g182.6g375.8g3.4g
Valittu annoskoko1632g2893kcal211g91.3g187.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna816g1446kcal105.5g45.7g94g0.9g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811