BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)1498g2845kcal224.6g12g209.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g6508kcal474.6g205.6g422.8g4g
Valittu annoskoko1836g3254kcal237.3g102.8g211.4g2g
Annoskoko puolitettuna918g1627kcal118.7g51.4g105.7g1g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811