BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)166g316kcal25g1.3g23.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Soijakastike 12g7kcal0.6g1.1g0g0g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g723kcal52.8g22.8g47g0.6g
Valittu annoskoko204g362kcal26.4g11.4g23.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna102g181kcal13.2g5.7g11.8g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811