BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)1664g3162kcal249.6g13.3g233g0g
Tomaattipyree, Pirkka166g136kcal5.7g31.6g1.7g1.7g
Soijakastike 117g70kcal6g11.1g0.1g0g
Hunaja 67g220kcal0.3g53.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g7231kcal527.4g228.2g470g4.6g
Valittu annoskoko2040g3616kcal263.7g114.1g235g2.3g
Annoskoko puolitettuna1020g1808kcal131.9g57.1g117.5g1.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811