BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)333g632kcal49.9g2.7g46.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka33g27kcal1.1g6.3g0.3g0.3g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.2g0g0g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1446kcal105.4g45.8g93.8g0.8g
Valittu annoskoko408g723kcal52.7g22.9g46.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna204g362kcal26.4g11.5g23.5g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811