BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)499g949kcal74.9g4g69.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2170kcal158.2g68.4g140.8g1.4g
Valittu annoskoko612g1085kcal79.1g34.2g70.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna306g542kcal39.6g17.1g35.2g0.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811