BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)666g1265kcal99.8g5.3g93.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka67g55kcal2.3g12.6g0.7g0.7g
Soijakastike 47g28kcal2.4g4.4g0g0g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2893kcal210.8g91g188g1.8g
Valittu annoskoko816g1446kcal105.4g45.5g94g0.9g
Annoskoko puolitettuna408g723kcal52.7g22.8g47g0.5g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811