Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g250g75kcal11.5g5g0.8g4g
Herne 60g41kcal3g5.6g0.2g1.9g
Lime, kuorittu, annos 50g25g9kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g150g180kcal33g1.4g5.3g0.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1198g858kcal95.4g25.2g41.2g14.8g
Valittu annoskoko599g429kcal47.7g12.6g20.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna300g215kcal23.9g6.3g10.3g3.7g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041