Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4000g6800kcal800g0g400g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 180g126kcal2.3g20.3g2.3g7g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8408g13986kcal1609.8g59g806.2g26.8g
Valittu annoskoko4204g6993kcal804.9g29.5g403.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna2102g3497kcal402.5g14.8g201.6g6.7g
Arvot/100g100g166kcal19.1g0.7g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326752