Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 499g554kcal108.1g0g13g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 350g246kcal1.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2868g1778kcal225g27.4g30.8g9.2g
Valittu annoskoko1434g889kcal112.5g13.7g15.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna717g445kcal56.3g6.9g7.7g2.3g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003