Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 583g646kcal126.1g0g15.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi408g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 408g288kcal1.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g2074kcal262.6g31.8g35.8g10.6g
Valittu annoskoko1673g1037kcal131.3g15.9g17.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna837g519kcal65.7g8g9g2.7g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003