Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 666g739kcal144.1g0g17.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 466g329kcal1.4g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g2370kcal299.8g36.4g41.2g12.2g
Valittu annoskoko1912g1185kcal149.9g18.2g20.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna956g593kcal75g9.1g10.3g3.1g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003