Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 749g831kcal162.1g0g19.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 524g370kcal1.6g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g2666kcal337.4g41.2g46.2g13.4g
Valittu annoskoko2151g1333kcal168.7g20.6g23.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna1076g667kcal84.4g10.3g11.6g3.4g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003