Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 83g92kcal18g0g2.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 58g41kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g296kcal37.4g4.6g5g1.4g
Valittu annoskoko239g148kcal18.7g2.3g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna120g74kcal9.4g1.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003