Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 832g923kcal180.2g0g21.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g166g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 583g411kcal1.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g2963kcal375.4g45.8g51.2g15.2g
Valittu annoskoko2390g1481kcal187.7g22.9g25.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna1195g741kcal93.9g11.5g12.8g3.8g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003