Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1000g1110kcal216.5g0g26g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 700g494kcal2.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5744g3560kcal451g55g61.6g18.2g
Valittu annoskoko2872g1780kcal225.5g27.5g30.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna1436g890kcal112.8g13.8g15.4g4.6g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003