Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 166g185kcal36g0g4.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 117g82kcal0.4g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g593kcal75g9g10.4g3.2g
Valittu annoskoko478g296kcal37.5g4.5g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna239g148kcal18.8g2.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g62kcal7.8g0.9g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003