Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 333g369kcal72.1g0g8.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 233g164kcal0.7g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g1185kcal150.2g18.6g20.4g6g
Valittu annoskoko956g593kcal75.1g9.3g10.2g3g
Annoskoko puolitettuna478g296kcal37.6g4.7g5.1g1.5g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003