Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis400g448kcal88g0g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g10g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.5g1.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka15g50kcal1.4g1.2g5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g1501kcal188.6g68.6g55g5g
Valittu annoskoko1172g751kcal94.3g34.3g27.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna586g375kcal47.2g17.2g13.8g1.3g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859