Kuumenna uuni 175 Asteeseen
Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.
Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.
Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.
Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.
Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaaJuspa