Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis843g944kcal185.4g0g25.3g0g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kananmuna kuoreton 185g265kcal23.2g0.6g19g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2851kcal418g3.8g136g1g
Valittu annoskoko1080g1426kcal209g1.9g68g0.5g
Annoskoko puolitettuna540g713kcal104.5g1g34g0.3g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032