Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis94g105kcal20.6g0g2.8g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g317kcal46.4g0.4g15g0.2g
Valittu annoskoko120g158kcal23.2g0.2g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g79kcal11.6g0.1g3.8g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032