Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis937g1049kcal206g0g28.1g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3168kcal464.4g4.2g151g1g
Valittu annoskoko1200g1584kcal232.2g2.1g75.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna600g792kcal116.1g1.1g37.8g0.3g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032