Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis281g315kcal61.8g0g8.4g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g951kcal139.2g1.2g45.2g0.4g
Valittu annoskoko360g475kcal69.6g0.6g22.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna180g238kcal34.8g0.3g11.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032