Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis468g525kcal103g0g14g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1584kcal232.2g2g75.4g0.6g
Valittu annoskoko600g792kcal116.1g1g37.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna300g396kcal58.1g0.5g18.9g0.2g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032