Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis562g629kcal123.6g0g16.9g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1901kcal278.6g2.6g90.6g0.6g
Valittu annoskoko720g950kcal139.3g1.3g45.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna360g475kcal69.7g0.7g22.7g0.2g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032