Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis656g734kcal144.2g0g19.7g0g
Oliiviöljy 18g162kcal0g0g18.4g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2218kcal325g2.8g105.8g0.8g
Valittu annoskoko840g1109kcal162.5g1.4g52.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna420g554kcal81.3g0.7g26.5g0.2g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032