Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi 26g189kcal0.3g0.1g21.1g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Viinietikka 20g4.1kcal0g0.1g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g396g1267kcal45.5g0g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g3638kcal118.6g108g207g44.4g
Valittu annoskoko1464g1819kcal59.3g54g103.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna732g909kcal29.7g27g51.8g11.1g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310