Chili con carne soijarouheesta
Kaada korkeareunaiselle pannulle 4 dl vettä, lihaliemikuutio ja 2 dl soijarouhetta.
Anna kiehua niin, että vesi on imeytynyt rouheeseen.
Lisää hienonnettu sipuli (2 pientä tai 1 iso) ja anna niiden kuulottua pannulla.
Lisää tomaattipyre, 5 dl vettä, öljy, hienonnetut valkosipulin kynnet ja paloiteltu chili.
Muista poistaa chilistä siemenet, ettei tule liian jytyä.
Anna kiehua hiljalleen n. 5 min.
Huuhtele kidneypavut lävikössä ja lisää ne kastikkeeseen.
Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä viitisen minuttia.
Mausta halutessasi vielä suolalla.
Suosittelen tarjoamaan rapean jäävuorisalaatin, kurkun ja raejuuston kanssa! Superkevyt, mutta maukas ja täyttävä ateria!
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa
Hirviporo