Iso pastakastike (jauheliha)
Pilko sipulit ja valkosipuli
Iso pannu lämpenemään ja puolet öljystä mukaan.
Kuullota sipuli ja valkosipuli.
Siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan.
Loput öljystä pannuun ja jauheliha perään.
Ruskista jauheliha.
Mausta maun mukaan suolalla, musta- ja valkopippurilla.
Lihaliemikuutio sopii myös.
Kun jauheliha on ruskitettu lisää pannuun jauhot ja sekoita ne. Seuraavaksi lisätään vesi ja taas sekoitetaan.
Nyt tulee paseeratun tomaattipurkin vuoro.
Kaadetaan koko 500 g purkki sekaan ja sekoitetaan jälleen.
Annetaan kastikkeen muhia tosi pienellä lämmöllä 15-20 minuuttia.
Välillä sekoittaen ja tarkastellen.
Lopuksi maista maku ja mausta lisää jos tarvis.
Tarjoile erilaisten pastojen kera.
Laihemmat voivat elvistellä ruuan päälle parmesaanijuustoa.
Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa
Lidedeli