Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix180g162kcal1.8g37.8g0.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g45g9kcal0g2.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g35g137kcal0.1g33.9g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3577g2368kcal174g208.2g87.6g31.4g
Valittu annoskoko1789g1184kcal87g104.1g43.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna894g592kcal43.5g52.1g21.9g7.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160