Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal19.9g137g2.3g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g351g527kcal71.3g0g31.6g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g100g40kcal1.7g8.2g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g136g77kcal1.4g19g1.4g1.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g271kcal21.8g1.3g21.1g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g3376kcal233.2g333.2g133.4g19.6g
Valittu annoskoko1032g1688kcal116.6g166.6g66.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna516g844kcal58.3g83.3g33.4g4.9g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444