Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 220g756kcal22.4g154.2g2.6g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g395g593kcal80.2g0g35.6g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g113g45kcal1.9g9.3g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g153g87kcal1.5g21.3g1.5g2.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste85g305kcal24.6g1.4g23.7g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g3798kcal262.4g374.8g150g21.8g
Valittu annoskoko1161g1899kcal131.2g187.4g75g10.9g
Annoskoko puolitettuna581g950kcal65.6g93.7g37.5g5.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444