Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g44g66kcal8.9g0g4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g13g5kcal0.2g1g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g17g10kcal0.2g2.4g0.2g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste9g34kcal2.7g0.2g2.6g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g422kcal29g41.8g16.8g2.4g
Valittu annoskoko129g211kcal14.5g20.9g8.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g106kcal7.3g10.5g4.2g0.6g
Arvot/100g100g164kcal11.2g16.2g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444