Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 245g840kcal24.9g171.3g2.9g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g439g659kcal89.2g0g39.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g126g50kcal2.1g10.3g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g169g97kcal1.7g23.7g1.7g2.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste94g339kcal27.3g1.6g26.4g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.7kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g4220kcal291.8g416.4g166.8g24.4g
Valittu annoskoko1290g2110kcal145.9g208.2g83.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna645g1055kcal73g104.1g41.7g6.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444