Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 294g1008kcal29.9g205.5g3.5g10.3g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g136kcal0g0g15.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g527g791kcal107g0g47.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g151g60kcal2.6g12.3g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g203g116kcal2g28.5g2g2.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste113g407kcal32.8g1.9g31.6g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g5064kcal350.2g499.8g200.2g29g
Valittu annoskoko1548g2532kcal175.1g249.9g100.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna774g1266kcal87.6g125g50.1g7.3g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444