Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 343g1176kcal34.9g239.8g4.1g12g
Vesi, vesijohtovesi 264g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g615g922kcal124.8g0g55.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g176g70kcal3g14.4g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g237g135kcal2.4g33.2g2.4g3.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste132g474kcal38.2g2.2g36.9g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g5908kcal408.6g583g233.8g33.8g
Valittu annoskoko1806g2954kcal204.3g291.5g116.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna903g1477kcal102.2g145.8g58.5g8.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444