Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g66g99kcal13.4g0g5.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g19g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g25g15kcal0.3g3.6g0.3g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste14g51kcal4.1g0.2g4g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g633kcal43.8g62.4g25g3.8g
Valittu annoskoko194g316kcal21.9g31.2g12.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g158kcal11g15.6g6.3g1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444