Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g700g1050kcal142.1g0g63g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g200g80kcal3.4g16.4g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g270g154kcal2.7g37.8g2.7g3.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g540kcal43.5g2.6g42g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g6726kcal464.8g664g266g38.6g
Valittu annoskoko2056g3363kcal232.4g332g133g19.3g
Annoskoko puolitettuna1028g1682kcal116.2g166g66.5g9.7g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444