Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 392g1343kcal39.9g274.1g4.7g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g181kcal0g0g20.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g703g1054kcal142.7g0g63.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g201g80kcal3.4g16.5g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g271g155kcal2.7g37.9g2.7g3.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste151g542kcal43.7g2.6g42.2g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g6752kcal466.8g666.6g267g38.8g
Valittu annoskoko2064g3376kcal233.4g333.3g133.5g19.4g
Annoskoko puolitettuna1032g1688kcal116.7g166.7g66.8g9.7g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444