Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 441g1511kcal44.9g308.3g5.3g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 339g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g791g1186kcal160.5g0g71.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g226g90kcal3.8g18.5g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g305g174kcal3g42.7g3g4.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste169g610kcal49.1g2.9g47.4g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g7596kcal525g749.8g300.6g43.6g
Valittu annoskoko2322g3798kcal262.5g374.9g150.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna1161g1899kcal131.3g187.5g75.2g10.9g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444