Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g88g132kcal17.8g0g7.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g25g10kcal0.4g2.1g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g34g19kcal0.3g4.7g0.3g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g68kcal5.5g0.3g5.3g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g844kcal58.4g83.4g33.4g4.8g
Valittu annoskoko258g422kcal29.2g41.7g16.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna129g211kcal14.6g20.9g8.4g1.2g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444