Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 489g1679kcal49.9g342.6g5.9g17.1g
Vesi, vesijohtovesi 377g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g878g1318kcal178.3g0g79.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g251g100kcal4.3g20.6g0.3g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g339g193kcal3.4g47.4g3.4g4.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste188g678kcal54.6g3.2g52.7g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g8440kcal583.8g833g334.2g48.2g
Valittu annoskoko2580g4220kcal291.9g416.5g167.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna1290g2110kcal146g208.3g83.6g12.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444