Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 61g210kcal6.2g42.8g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g110g165kcal22.3g0g9.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g31g13kcal0.5g2.6g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g42g24kcal0.4g5.9g0.4g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste24g85kcal6.8g0.4g6.6g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1055kcal72.8g104g41.6g6g
Valittu annoskoko323g527kcal36.4g52g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna161g264kcal18.2g26g10.4g1.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444