Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g132g198kcal26.7g0g11.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g38g15kcal0.6g3.1g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g51g29kcal0.5g7.1g0.5g0.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g102kcal8.2g0.5g7.9g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1266kcal87.4g125g50.2g7.2g
Valittu annoskoko387g633kcal43.7g62.5g25.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna194g317kcal21.9g31.3g12.6g1.8g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444